Zorg dat je bent ingelogd op de site. Klik vervolgens op het driehoekje rechtsboven en selecteer de ‘map this-button’.


 

Jouw ‘map this-button’ staat nu in het geel klaar met tussen haakjes jouw inlognaam, in dit geval ‘Esther’. Zorg ervoor dat je bladwijzerbalk geopend is. Dat kan meestal door in de rechterbovenhoek van je browser in het browsermenu aan te klikken dat de balk zichtbaar moet zijn.

Sleep nu de button naar de bladwijzer boven in de browser. Dit doe je door met de muis op de ‘map this-button’ te gaan staan, deze te selecteren en geselecteerd te houden. Beweeg je muis, die je ingedrukt houdt, naar je bladwijzerbalk en laat daar de button los.

Nu is de ‘map this-button’ geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Zoals je ziet is de button gepersonaliseerd met de voornaam van de accounthouder.  Dit is voor het geval anderen op dezelfde computer werken met Mattermap. De ‘map this-button’ is gekoppeld aan een account. Citaten die met de ‘map this-button’ worden verzameld, komen op deze manier in het juiste account terecht.

Je kunt je voornaam weghalen als je vindt dat de button teveel ruimte in beslag neemt in de browser. Pas de naam van de button aan via bladwijzerbeheer van je browser.

Lees meer over hoe je de ‘map this-button’ kunt gebruiken.

 

  • jelle

    moord wat denken jullie?