Goed nadenken begint met een helder overzicht. Zeker als je met een groep mensen wilt nadenken over een onderwerp werkt een overzicht als een goede katalysator. Zo hebben we, onder andere, mattermaps gemaakt voor een accountants- seminar, een loopbaancoach en een consultant.

 

Wat moeten accountants met sociale media?
Waarom is sporten goed voor je loopbaan?
Wat betekent sociaal ondernemerschap?

Laat een mattermap op maat maken
Wil je een mattermap bestellen over een specifiek onderwerp? Stuur ons een mail en we nemen contact op om je wensen te inventariseren. Denk hierbij aan het onderwerp/thema, doelstelling(en) en de doelgroep(en) die je wilt bereiken. Op basis hiervan brengen komen we met een offerte. We garanderen dat de mattermap wordt gemaakt door een expert of een senior journalist.

Vanaf 350 euro
De prijs hangt af van de hoeveelheid onderzoek, de beschikbaarheid van de te verwerken informatie, het aantal mattermaps en de behoefte aan updates tussendoor of aan het einde van het denkproces. Een eenvoudige mattermap op basis van een debat begint vanaf 350 euro, ex BTW.