Online tools voor JPG to PDF maken converteren simpel

Met online tools kun je heel snel een afbeelding van JPG naar PDF omzetten. Ben je op zoek naar een converter die juist van PDF naar JPG converteert? Dan kun je vaak gebruikmaken van dezelfde converter, want de meeste online tools werken beide kanten op. We hebben de vijf beste online converting tools voor je verzameld. Converteren naar pdf of jpg bestanden naar pdf converteren het kan. Je maakt gemakkelijk en snel van een jpg afbeeldingen één pdf bestand. Deze tools zijn niet alleen gratis, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Kies de juiste tool om met een paar klikken alle mogelijke convertions te kunnen maken die jij nodig hebt.

‘Converteren naar PDF! JPG bestanden naar PDF converteren het kan. Je maakt gemakkelijk en snel van een JPG afbeeldingen één PDF bestand.

Wat is een online converter JPG naar PDF

Een online converter is een tool waarmee je het formaat van jouw bestand kunt wijzigen. Het voordeel van een online tool is dat je geen software hoeft te downloaden om je bestand om te zetten. Je voert je bestand in op de online tool en kiest het bestandsformaat waar je jouw bestand in om wilt zetten. Naast verschillende afbeeldingsformaten zoals JPG, PNG en BMP, kun je jouw afbeeldingen ook omzetten in PDF of DOC. Net wat jou het beste uitkomt voor de toepassing van jouw bestand.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een converter JPG naar PDF?

Als je gebruik wilt maken van een online converter, kun je op een aantal dingen letten. Ten eerste kun je het beste kiezen voor een converter die werkt met zo veel mogelijk verschillende bestandsformaten zodat je slechts één converter nodig hebt voor al je convertions. Bovendien is het fijn als een tool volledig online werkt en je geen gegevens zoals een e-mailadres hoeft achter te laten. Daarnaast is natuurlijk een goede kwaliteit van de convertions een absolute must. Tot slot moet een convertor makkelijk in het gebruik zijn zodat je met een paar klikken je bestanden om kunt zetten.

Top 5 beste converters JPG naar PDF

We hebben de beste converters voor JPG naar PDF voor jou verzameld. Deze converters hebben met elkaar gemeen dat ze online te gebruiken, zeer gebruiksvriendelijk en volledig gratis zijn. De meeste tools zetten niet alleen bestanden in JPG naar PDF om, maar ook andersom – van PDF naar JPG – zodat je de tool voor verschillende toepassingen kunt gebruiken. Het bestandslimiet kan soms een nadeel zijn van een gratis tool, maar daar staan vaak veel voordelen tegenover. We bespreken de voor- en nadelen van elke tool zodat je een goed onderbouwde keuze kunt maken.

Top 5 beste converters JPG naar PDF

  1. Online Converter
  2. Simple Image Converter
  3. Convert Image
  4. SmallSEOTools
  5. Online Utility

1. Online Converter

Online Converter is een simpele tool voor JPG naar PDF en andersom. Daarnaast kun je de grootte van het bestand en de kwaliteit aanpassen. Je kunt kiezen voor een afbeelding uploaden van je pc of voor het omzetten van een online afbeelding. Het omzetten van een online afbeelding is een optie die de meeste converters niet bieden. De converter kent een limiet van 200MB per te converteren bestand, dit is de meeste gevallen ruim voldoende. Het omgezette bestand kan direct worden gedownload op je pc. Het gebruiksgemak, de snelheid en de grote keuze van bestandsformaten maken deze tool onze absolute nummer 1 converter.

2. Simple Image Converter

Met deze gratis online converter kun je heel eenvoudig JPG bestanden uploaden en omzetten naar PDF. Ook andersom kun je bestanden converteren. Het omgezette bestand wordt gedownload naar je pc. Zoals de naam al doet vermoeden is het een simpel programma waar iedereen mee overweg kan. Het enige nadeel van deze tool is dat het gratis gebruik mogelijk wordt gemaakt door het tonen van advertenties. In deze gratis versie kom je daar niet onderuit.

3. Convert Image

Convert Image maakt het mogelijk om online diverse bestanden om te zetten naar JPG, waaronder PDF. Ook andersom maak je simpel van PDF bestanden JPG bestanden. Het resultaat is te downloaden via de website. Voor het converteren wordt een limiet gehanteerd van 2441MB per bestand. Dit is veel meer dan andere gratis online tools toelaten.

4. SmallSEOTools

Bij deze tool kun je bestanden vanaf je pc of vanuit de cloud converteren naar een ander formaat. Na het converteren kun je het resultaat downloaden en opslaan op je pc of in de cloud. Er wordt een limiet gehanteerd van 5MB, dit geeft meestal voldoende ruimte om ook bestanden per stuk te converteren. Deze gratis online tool blinkt uit in zijn gebruiksvriendelijkheid en heeft zijn plaats in onze top 5 zeker verdiend.

5. Online Utility

Tot slot laten we je graag kennis maken met de gratis online tool Online Utility waarmee je bestanden vanuit je pc kunt downloaden om te converteren van JPG naar PDF of van PDF naar JPG. Je omgezette bestand wordt automatisch gedownload naar je computer, dus daar heb je verder geen omkijken naar. De tool werkt helemaal online en is volledig gratis te gebruiken. Het is een zeer gebruiksvriendelijke tool waar je naast JPG naar PDF kunt kiezen uit een groot aantal verschillende bestandsformaten.

JPG to PDF converter