SOFTWARE VAN MATTERMAP BESCHIKBAAR VOOR… JOU

In principe zijn er geen beperkingen. Mattermap kan worden gebruikt voor onderwijs, voor journalistiek, voor kennisorganisaties, voor commerciële doelen en voor besloten toepassingen zoals interne bedrijfsnetwerken.

Dat de software uitdrukkelijk anderen ter beschikking staat, is een wens van het eerste uur: iedereen mag zijn eigen draai geven aan Mattermap. In dit tijdperk van informatie-overload is de behoefte aan tools die mensen helpt hun gedachten te ordenen immers groot. Met Mattermap hebben we een generieke tool gemaakt om niet alleen je gedachten te ordenen maar die vervolgens ook te delen met anderen. Of dat nu lezers, studenten, docenten, medewerkers, klanten, leden van de zelfde club, burgers of wie dan ook zijn.

We hebben de afgelopen jaren vaak met partijen gepraat die Mattermap wilden aanpassen aan hun eigen, specifieke behoeften. Wij bewaren graag onze focus op het beheer van de software. Nu de basis stevig staat, is het moment aangebroken om de deur open te zetten en tegen derden te zeggen: Ga je gang!

Het beheer van Mattermap is in handen van de Stichting Lobas. In dit bestuur zitten Esther van Rijswijk, Kees van Mourik en Petra ter Doest. Neem voor meer informatie contact op met de stichting via contact@mattermap.nl